1 Haziran 2012 Cuma

ASUS - Android - Windows

ASUS, Computex 2012 fuarında tanıtacağı Transformer cihaz(lar)ı ile alakalı yeni tanıtım videoları yayınlandı. Her iki videoda da iki farklı durumun bir araya gelmesinden bahsedilerek üreticinin yeni nesil tableti hakkında önemli bir ipucu veriliyor.

İlk tanıtım videosunda, kayan ve birleşen su damlacıkları görüyoruz. Videonun sonuna doğru yukarıda da görebileceğiniz Windows 8 ve Android logolu damlalar beliriyor. Bu damlalar, hem Android hem de Windows işletim sisteminin yer aldığı bir tabletin duyurulacağını işaret ediyor olabilir.
İkinci videoda; bir levhanın beyaz kısmına  Tai, siyah kısmına Chi yazılıyor ve döndürülerek bütünleştiriliyor. Çince’de Tai Chai; birbirinden tamamen farklı iki ögenin birleşiminden doğan süper güç anlamına geliyor. Ayrıca durumu politika açısından değerlendirdiğimizde; Tai’nin, Tayvan (Taiwan), Chi’nin ise, Çin (China) ülkesinin ilk üç harfi olduğunu görüyoruz.
Geçen yıl ortaya çıkan söylentilerde, Android’in Jell Bean kod adlı yeni sürümünde Windows 8 ile uyumlu çalışabilme desteğinin sağlanacağını iddia edilmişti. Kısa süre önce sızan Google’ın Nexus 7 tabletinin de ufak bir güncelleme olan Android 4.1 ile geleceğini öğrenmiştik. Yani Jelly Bean’in Google I/O 2012′de, Haziran sonunda duyurulmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Google ile yakın ilişkiler yürüten ASUS, Computex 2012′de Android Jeally Bean ve Windows 8′in ARM destekli versiyonu Windows RT’yi bir araya getiren yeni ürünler tanıtabilir. Hatırlayacağınız üzere Motorola’nın XOOM tableti, Honeycomb resmiyet kazanmadan bu sürümle duyurulmuştu. ASUS da yaklaşan fuarda buna benzer bir tanıtım gerçekleştirebilir.
Herşey 4 Haziran’da resmiyet kazanacak. Daha fazla detay için bizi takip etmeye devam edin. Tanıtım videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz.
Kaynak: AndroidPolice

0 yorum:

Yorum Gönder