4 Haziran 2012 Pazartesi

asus-transformer-aio-pad

Geçen hafta yayınladığı tanıtım videoları ile çift işletim sistemli bir tablet bilgisayarın sinyallerini veren ASUS, Tayvan’ın başkenti Taipei’de düzenlenen Computex 2012 kapsamında Transformer AiO tablet bilgisayarını duyurdu.

18.4 inç büyüklüğünde LED aydınlatmalı bir ekranla gelen bu hepsi-bir-arada PC, Intel’ın Ivy Bridge işlemcisi, ayrık ekran kartı ve 10 parmağa kadar çoklu dokunmatik desteğiyle geliyor. Bilgisayar modundan tablet moduna geçtiğinizde tek bir butona tıklayarak aleti Windows 8′den Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemine çevirebileceksiniz.
Intel Ivy Bridge işlemciye ve ayrık ekran kartına sahip ilk Android cihazı olarak nitelendirebileceğimiz Transformer AiO’nun diğer detayları konusunda henüz bilgi sahibi değiliz. Henüz Windows 8 işletim sisteminin resmiyet kazanmaması sebebiyle çıkışının yakın zamanda olmayacağını belirtelim. Muhtemelen en erken sonbahar aylarında tüketiciyle buluşacaktır.
Üzerine yerleştirilen bir stand ile bilgisayar, çıkardığınızda dev bir tablet olan ASUS’un yeni tabletinin Computex fuarından detaylı görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz. Yeni bilgiler geldikçe bu konuyu güncelleyeceğiz.
Kaynak: Engadget

0 yorum:

Yorum Gönder