1 Haziran 2012 Cuma

Galaxy S - S2 - Note

Son yıllarda ürün portföyünü birçok alternatif modelle donatan Samsung, gerçekleştirdiği satışlarla Android ekosisteminin açık ara lideri haline gelmişti. Bu başarının elde edilmesinde, alt ve orta segmentteki çeşitli ucuz cihazların yanı sıra üst düzey aygıtlar da büyük rol oynadı.
Uzun süre en çok satanlar listesinin zirvesine yapışan Galaxy S serisi, bir satış barajını daha aştı! Samsung, bugün Galaxy S ve Galaxy S2‘nin 50 Milyon satışı geride bıraktığını onayladı. Haziran 2010′dan bu yana 24 Milyon satan Galaxy S’i 13 ayda sağlanan 28 Milyon satış ile Galaxy S II geride bırakarak Güney Koreli üreticinin şuanki satış rekorunu elinde bulunduran model oldu.
Satış konusunda bir diğer etkileyici gelişme ise, Galaxy Note cephesinde yaşandı. Mart 2012′de 5 Milyon’u devirdiği müjdelenen 5.3 inçlik dev ekranlı telefon – tablet hibriti Galaxy Note’un sadece iki ayda iki milyon daha satarak toplamda 7 Milyon’a ulaştığı onaylandı.
5″+ segmentinde ummadığı bir ilgiyle karşılaşan Samsung’un, Galaxy S’in ardından Galaxy Note serisini de dünya genelinde popüler hale getirmeyi planladığı tahmin ediliyor. Yakında piyasada olacak N8000 Galaxy Note 10.1′in ardından ikinci bir telefon-tablet hibritini sonbahar aylarında görmemiz kuvvetle muhtemel. Yeni gelişmeler yaşandıkça sizleri Galaxy Note II konusunda bilgilendirmeye devam edeceğiz.
Serinin önceki modelleri halen büyük hızla satılmaya devam ederken yeni nesil Galaxy S3′ün nasıl bir satış başarısı elde edeceğini merakla bekleyeceğiz. Gelen ilk bilgiler, 10 Milyon önsiparişin gerçekleştiğini bildiriyor. Daha fazlası için bizi takip edin.
Kaynak: SammyHub

1 yorum: