1 Haziran 2012 Cuma

Nova 3

Gameloft‘un merakla beklenen sürükleyici ve etkileyici bilim-kurgu FPS mobil oyunu N.O.V.A 3 (Near Orbit Vanguard Alliance), Android için resmen yayınlandı.

Tam 2GB’lık bir boyuta sahip olan oyunu mobil internet paketinizle ya da kablosuz internet bağlantınızla indirmenizi öneriyoruz. Dünya’dan, donmuş Volterite şehrine kadar galaksi genelinde birçok bölge ve 10 farklı seviyede insanlığın hayatta kalabilmesi için savaşacaksınız.
Mücadeleniz boyunca koşacak, vuracak, araçlar sürecek ve düşman birliklerini yok etmek için savaş robotu kullanacaksınız. Gerçek zamanlı gölgeler – ışıklar, parçacık sistemi ve Ragdoll fiziği gibi görsel özelliklerin yer aldığıN.O.V.A 3, mobil cihazlarda konsol deneyimini yaşayabilmenizi sağlayacak.
6 oyun modunda 6 farklı haritada 12 kişiye kadar çoklu oyuncu desteğine sahip oyun, savaş alanında kullanıcıların aynı araca binip seyahat edebilmesine de imkan tanyor. Hikaye kısmı kadar eğlenceli ve harika bir çoklu oyuncu modu sizleri bekliyor.
FPS türünün eşsiz yapımlarından biri olan Near Orbit Vanguard Alliance serisinin son oyununa 6.99 Dolar ödeyerek sahip olabilirsiniz. Satın almak için BURAYA tıklayın. Oyunun detaylı görselleri ve tanıtım videoları aşağıdadır.
Kaynak: AndroidCentral

0 yorum:

Yorum Gönder