31 Mayıs 2012 Perşembe

HTC One X 1.29-



HTC One X için ikinci yazılım güncellemesi yayınlandı! Dağıtım ilk olarak Avrupa ve Amerika’daki operatör markasız modellere yapılıyor. İngiltere, Asya ve diğer bölgelerdeki kullanıcılar için önümüzdeki günlerde güncelleme yapılabilecek.



1.29.401.7 yapı numaralı yazılımın yayınlanan OTA paketi yaklaşık 35MB boyutunda. Bu OTA paketini yazımızın sonundaki bağlantıdan indirebilirsiniz, fakat Recovery Mode üzerinden yükleyebilmek için uygun değildir.
Kullanıcıların ilk izlenimlerine göre; One X‘in ekranında oluşan titremeler azalmış ya da tamamen ortadan kalkmış. Bazı cihaz sahipleri ise; titremenin arttığını bildiriyor. Formatlamanın ardından güncellemeyi yapmanız halinde sorun büyük ihtimalle düzelecektir. Bunun yanı sıra renk dengesi ve grafik yongasıyla ilgili problemler de giderilmiş.
Bir kısım kullanıcılarda görülen Wi-Fi bağlantı problemleri, duvar kağıdının ana ekranlar arası geçiş yaparken duraklaması ve enerji kullanımındaki tutarsızlıklara çözüm getirilmiş. Cihaz daha hızlı çalışmasına rağmen test sonuçlarında düşüş yaşanmış.
Güncellemeyi yükleyebilmek için telefonunuzu internete bağlı tutun. Eğer OTA uyarısı almazsanız Ayarlar > Hakkında > Yazılım Güncellemeleri bölümünden kendiniz kontrol edin. Resmi distribütörün ürünlerinde Türkiye yazılımı yüklü olduğundan güncellemeyi daha geç alabilirsiniz.
Son sürümün RUU dosyası henüz internette yayınlanmadı. Bu yazılım yükleme paketine forumumuzdan erişebileceksiniz. Yeni gelişmeler için forumu takip etmeye devam edin!
Kaynak: Android Police

0 yorum:

Yorum Gönder