31 Mayıs 2012 Perşembe


SEICS1


Sony, 13 Nisan’da İskandinav ülkeleri için dağıtılmaya başlayanAndroid 4.0 Ice Cream Sandwich güncellemesini dün itibariyle Türkiye dahil diğer Avrupa ülkelerindeki Xperia Arc S, Xperia Ray ve Xperia Neo V akıllı telefon sahipleriyle buluşturdu.
Yazılım cihazınıza uyarı olarak ulaşmayacak. Yükseltme yapabilmek için USB kablo aracılığıyla telefon ve bilgisayarınızı birbirine bağlayıp Sony’nin PC Companion programını kullanmalısınız.
Eğer henüz güncelleme yapmadıysanız hemen telefonunuzu bilgisayardan Android’in son sürümüne güncellemenizi tavsiye ediyoruz. Program cihazınızın yazılımının güncel olduğunu söylüyorsa buradaki adresten SI numaranızın listede olup olmadığını kontrol ediniz.
Cihazınızın SI numarasını öğrenmek için; telefonu kapatın. Arka kapağı söküp pili çıkarın. Pilin yerleştirildiği bölümde yer alan kağıt üzerindeki Sony Ericsson yazısının altında SI numaranız yer almaktadır.
Sizler için hazırladığımız Xperia Arc / Arc S, Xperia Ray ve Xperia Neo V güncelleme rehberlerine aşağıdan erişerek yeni yazılımın nasıl yenilikler getirdiğini ve nasıl göründüğünü öğrenebilirsiniz.
Sony Xperia Arc & Xperia Arc S için Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich Nasıl Yüklenir?Sony Xperia Neo V – Xperia Ray için Android 4.0.3 Güncellemesi ve Kurulum Detayları! (Video)

0 yorum:

Yorum Gönder