31 Mayıs 2012 Perşembe


Samsung Ice Cream Sandwich
Mart ayı ortalarında Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich sürümüne güncellenen Galaxy S2 için 4.0.4 versiyonlu yazılımın hazırlandığı ortaya çıktı. SamMobile sitesinin kaynaklarına göre; Samsunghalihazırda amiral gemisi için Android 4.0.4 güncellemesiyle meşgulmüş.
Google’ın ICS sürümünün esas versiyonu olarak yayınladığı 4.0.3′te bir takım önemli problemler mevcuttu. Android 4.0.4 ile birlikte güç yönetiminde ve internet tarayıcısında değişimler yaşanacak, birçok kullanıcının şikayet ettiği pil ömründeki hissedilir düşüş ortadan kalkacak. Güney Koreli üreticinin bu mühim yükseltmeyi ne zaman yayınlayacağı henüz bilinmiyor.
Galaxy S2 cephesinde en güncel versiyona geçişten söz edilirken 5.3 inçlik ekranıyla 5 Milyon’dan fazla satan bir diğer üst düzey akıllı telefon modeli Galaxy Note için Ice Cream Sandwich güncellemesi halen yayınlanmadı. Gecikmenin 4.0.3 ile anormal şekilde artan güç tüketiminin fark edilmesi ve 4.0.4 versiyonu için geliştirme çalışmalarının başlatılmasından kaynaklandığını tahmin ediyoruz.
Çok sayıda yazılımsal yeniliği yapısında barındıran “Premium Suite” adlı paketin dağıtımı Mayıs ayında yapılacak. Yaklaşık 6 aydır satışta olmasına karşın mobil pazarın en güçlü telefonları arasında yer alan Galaxy Note’un yeni güncelleme ile performansı ve kullanılabilirliğinde de kayda değer yükseliş gözlenecek. Yazılım paketinin detayları için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.
Samsung, güncellemeleri yayınlar yayınlamaz forumumuzda Firmware rehberlerinden cihazlarınıza kendiniz yükleyebileceksiniz.
Kaynak: HDBlog.it

0 yorum:

Yorum Gönder