31 Mayıs 2012 Perşembe

Sony-Xperia-ICS

2011 yılı Sony (Ericsson) Xperia akıllı telefon portföyü için Ice Cream Sandwich güncellemesiyle ilgili geçtiğimiz hafta bir duyuru yapan Sony Mobile, bugün Xperia Arc LT15 ve Xperia Neo MT15 modelli cihaz kullanıcılarını son sürüme güncellemeye başladı!
Nisan’da Xperia arc S, Xperia neo V ile Xperia ray için Android 4.0.3 dağıtımı gerçeklemişti. Xperia Arc ve Xperia Neo ise en son sürüm olan Android 4.0.4′e yükselerek kullanıcılarına sorunsuz bir Ice Cream Sandwich deneyimi yaşatacak. Fakat maalesef Kernel versiyonları 2.6.32′de kalacak. Sonraki yazılım paketlerinde Kernel de güncellenebilir.
Sony, tabiki tüm ülkelerdeki Xperia Arc ve Xperia Neo kullanıcılarını aynı anda güncelleyemiyor. Ürününüzün pilini çıkardığınızda ortaya çıkan SI numarasına göre bir ay içerisinde dağıtımlar kademeli olarak yapılacak. Şuan cihazlarını güncelleyebilecek Xperia Arc SI numaraları içinBURAYA, Xperia Neo SI numaraları içinse BURAYA tıklayın.
Güncellemeyi Sony’nin PC Companion ya da SUS (Sony Update Service) programlarından biriyle gerçekleştirebilirsiniz. Yükseltme uyarısı direk telefonunuza gelmeyecek, bilgisayar üzerinden kurmalısınız.
Kısa süre içerisinde Xperia Pro, Xperia Mini, Xperia Mini Pro, Xperia Active, Sony Ericsson Live with Walkman akıllı telefonları için de Ice Cream Sandwich dağıtımı başlayacaktır. Daha fazla detay ve Türkiye’deki ürünler için dağıtım ile alakalı gelişmelere bizi takip ederek ulaşabilirsiniz.
GÜNCELLEME: Sony, bu yıl duyurulan Xperia NXT serisi haricinde diğer tüm akıllı telefonları için Android 4.0.4 güncellemesini dağıtmaya başladı. Güncellenebilecek SI numaralı cihazlar için aşağıdaki bağlantıları ziyaret ediniz.
Kaynak: XperiaBlog

0 yorum:

Yorum Gönder