1 Mayıs 2012 Salı

Türkiyede ve Dünyada Oluşturulan Felaketler



Uzun zamandır Türkiye'de görüp izlediğimiz programlar,müzikler ve izlediklerimiz de gizli mesajlar vardır.Gözle görülmez bir bilinç altına sahiptir insan. Bu izlenilen ve takip edilen konularda bilinç altına yerleştirilen konulardan sonra ülkede cinsellik yaşı sekize kadar düşmüştür, alkol oranı 11 yaşına kadar düşmüştür.
Ülkemizde ki illimünati konuları son zamanlarda çok fazla arttı. Bunları biraz daha açarsak dünyaca ünlü yarışmalarda,çizgifilmlerde,eğlence programlarında ve son olarak gündemdeki RTÜK şirketiyle yapılan animasyon küçük çocuklara seslendiği belirtiliyor fakat ( TEK GÖZ ) fazlasıyla dikkat çekmektedir.
İllüminati'nin en yaygın iki sembolü ( GÖZ VE PİRAMİT ) olmaktadır. Detayları videoda daha içerikli görmek mümkündür.



Son olarakta H.A.A.R.P projesinden biraz bahsedelim. Bu proje dünyayı kontrol altına alarak yeni bir sistem çıkartmaya çalışıyorlar. Bunu da doğal felaketleri yapabilmek ve durdurabilmek için başlatılan bir projedir. Önceki zamanlar da çok başlatıldı fakat hiç bir zaman olacak bir felaket DURDURULMADI. Gök yüzüne gönderilen radyasyonlar dünyanın herhangi bir noktasında DEPREM,TSUNAMİ,SEL FELAKETİ,HAVA SICAKLIĞI ARTIŞI,YAZIN ORTASINDA YAĞAN YAĞMURLAR,KURAKLIK ve YAZ ORTASINDA DOLU YAĞMASI gibi felaketler başlamaktadır. Detayları video da görebilirsiniz.






Başbakanlık için Özel sunum - Subliminal mesaj ile dunyagerceklerim

0 yorum:

Yorum Gönder